Tuesday, August 31, 2010

Salam Aidilfitri

Lamanya tak buat post kat sini.. sedikit bizi sebab cuti Nuzul Quran baru-baru ni penat membuat kuih raya dengan Ain dan Hawa. Tq la sebab ringan la sikitkan beban buat kuih ni. Tidak la penat sangat ( tp penat juga sebab buat untuk 4 rumah- u olls kan dah maklum sebelum ni ). Soo 3 ari baru ni sempatla buat Conlakes Madu ( dah masukkan resepinya kannnnnn ), Almond London dan Biskut Arab.

Cuti Hari Merdeka pulak, sibuk menyiapkan baju raya aqiss dan uminya ni.. tapi lum touch up ngan manik je. Harap2 cuti sekolah ni sempatlah menjahit manik  dan  tudung.

Manakala mak kat umah plak, sibuk dok nak menyambung lagi kebizian dengan buat kuih raya lagi.. hulahhhh, karang tak tau la sapa yang lebih penat. Mungkin ari selasa depan kut baru balik Puteri Malu. Harap2 dalam jangkamasa yang ada ni sempatlah melangsaikan segala kerja yang terbengkalai....

Okeh.. apa2 pun iklim di tempat kerja Mida ni memasing dah sibuk nampaknya cam nak raye. Setiap bilik dah ade kuih2 raye di atas meja ( hehehe geram nak ngap!). Masing2 pun dah nampak kampung halaman je. Tak sabar dah nak balik kampung untuk meraikannya bersama keluarga.

So di kesempatan ini, Mida ucapkan kepada semua yang mengenali, rakan2, pengunjung2 blog ini...



 Luv,
Mida

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...